Bidets

Filter
Set Descending Direction

37 items

Page
per page
View as Grid List
Filter
Set Descending Direction

37 items

Page
per page
View as Grid List

Bidets kopen bij SanitairZone

Zoals reeds beschreven biedt SanitairZone een breed scala aan bidets aan. Net als bij toiletten heeft u de keuze tussen een hangbidet en een staande bidet. Een hangbidet past vaak zeer goed in een modern ingerichte badkamer. In klassiekere badkamers kiest men sneller voor een staande bidet, welke een vintage look heeft. Het is belangrijk dat de kleur van de bidet aansluit bij de kleur van de muur van uw badkamer. Een te groot contrast in kleur kan uw badkamer een rommelige uitstraling geven.

 

Voordelen van een bidet

Het gebruik van een bidet heeft vele voordelen. Het gebruik van een bidet is zeer hygiënisch en geeft u na elk toiletbezoek een fris gevoel. We kunnen perfect stellen dat het gebruik van een bidet niet alleen zorgt voor een betere persoonlijke hygiëne, maar ook voor meer comfort. Bovendien is een bidet veel milieuvriendelijker omdat het toiletpapierverbruik erdoor verminderd wordt.

 

Online bidet bestellen: hoe werkt dit?

Een bidet bestellen bij SanitairZone is heel eenvoudig! Na het plaatsen van uw bestelling proberen we de bidet zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Voor het laten bezorgen van de bidet betaalt u bij ons geen verzendkosten. Ook bieden we u standaard de laagste prijs voor bidets, met onze laagste prijsgarantie.