Inbouwkranen

Een kwalitatief goede inbouwkraan kopen

In veel gevallen zijn de inbouwkranen uit ons assortiment volledig verchroomd. Dit geeft de kranen een prachtige glans! Ook zijn veel kranen van een speciale coating voorzien, die de kraan beschermen tegen een snelle slijtage. Zo bent u er bij de inbouwkranen van SanitairZone van verzekerd, dat u hier een lange tijd mee vooruit kunt. Voorbeelden van slijtage zijn bijvoorbeeld erosie of schimmelvorming rond de kraan.

 

Een inbouwkraan online kopen begint bij het bepalen van uw stijl. In een modern ingerichte badkamer kunt u bijvoorbeeld voor een inbouwkraan met een strakke, rechte vorm kiezen. Voor een klassieker ingerichte ruimte zou een wat rondere, speelsere kraan wellicht een betere optie zijn.

 

Inbouwkranen bestellen bij SanitairZone

Zoals reeds beschreven biedt SanitairZone u een uitgebreide service aan. Naast het feit dat wij kranen binnen 24 uur na het plaatsen van uw bestelling proberen te leveren, bieden we standaard een gratis verzending van uw kraan aan. Zo wordt een inbouwkraan bestellen bij SanitairZone des te voordeliger! Ook krijgt u vijf jaar garantie op een kraan die u bij ons koopt.